kiszeczka logo

PRZED ZŁOŻENIEM ZAMÓWIENIA
PROSIMY O WYBRANIE SKLEPU
W KTÓRYM ZOSTANIE ONO
ZREALIZOWANE

KARCZEW

Uprzejmie informujemy, że sklep firmowy KISZECZKA w Karczewie został tymczasowo zamknięty z powodu pilnych prac technicznych. Ponowne otwarcie planowane jest na poniedziałek - 18.01.21r. Do tego czasu, wszystkich klientów serdecznie zapraszamy do naszego nowego sklepu firmowego w Otwocku przy ul. Warsztatowej 23 (Centrum Handlowe przy ul. Kraszewskiego). Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek: 8.00-19.00, Sobota: 8.00-15.00


WARSZAWA, URSYNÓW

bazarek przy
ul. Wąwozowej 36, lokal 23/24

Wyroby wędliniarskie od producenta Kiszeczka
koszyk
O NAS
PROMOCJE
AKTUALNOŚCI
SEKRETY DZIADKA KISZECZKI
WYROBY
h
 
Wędzonki, szynki (23)
Kiełbasy (14)
Wędliny pieczone (7)
Wędliny suche i dojrzewające (25)
Wędliny delikatesowe (30)
Wędliny podrobowe i garmażeryjne (9)
Na gorąco (6)
Mrożonki (11)
Garmażeria (43)
Wieprzowina (24)
Wołowina (19)
Cielęcina (17)
Podroby (14)
Drób (23)
Artykuły spożywcze (39)
Dziczyzna (21)
Jagnięcina (9)
 
Strona Główna
 
 

Kiełbasa biała surowa Premium Kiszeczka

cena: 27.65 zł/kg

 

Wędlina, od której wszystko się zaczęło. Tradycyjna, polska kiełbasa, produkowana z chudego mięsa wieprzowego, w naturalnej osłonce. Niepowtarzalny aromat, który urzeka smakoszy wędlin już od ponad siedemdziesięciu lat. Świeżo mielone przyprawy, to siła przetargowa Kiełbasy Białej Karczewskiej, która idealnie smakuje po sparzeniu, upieczeniu na grillu, bądź jako „wkładka” np. w świątecznym żurku.

wyroby
dodaj do koszyka
 
przepisy
 
przepis
Biała kiełbasa pieczona

* 70 dag białej kiełbasy
* 2 cebule (20 dag)
* 1 łyżka smalcu
* sól

Biała kiełbasa pieczona - sposób przygotowania

Kiełbasę zwinąć w wianek, kilkakrotnie nakłuć widelcem, włożyć do posolonej wody i gotować w odkrytym garnku, na małym ogniu, około 10 min, a potem wyjąć i osączyć. Cebulę obrać i pokroić w półplastry. Kiełbasę ułożyć w brytfannie na stopionym smalcu, włożyć cebulę i piec około 30 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 200°C. Podawać obłożoną cebulą, z ziemniakami z wody (lub purée) posypanymi natką pietruszki oraz z surówką lub chrzanem. 

 
 

 
powrót do listy
 
 
 
© 2017 KISZECZKA Smak najwspanialszych wspomnień. All Rights Reserved. Projekt i wykonanie PROGRESMA®
  • Jesteśmy na Google+Google+